سایت پر از اپلیکشن و پاورپوینت و مقالات علمی و پژوهشی و فروشگاه محصولات ارگانیک

محل لوگو
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

غذاهای فوق العاده برای سلامت معده


غذاهای فوق العاده برای سلامت معده.....

 

 

بسیاری از افراد از مشکلات گوارشی و سوء هاضمه رنج میبرند. عدم سلامت معده دلایل مختلفی میتواند داشته باشد.

 

استرس, اضطراب, رژیم غذایی نامناسب, خوردن دارو, قرار گرفتن در محیط های سمی و عفونت های ویروسی از جمله عواملی می باشند که باعث مشکلات گوارشی میشود. یکی از راه های پیشگیری مشکلات گوارشی و درمان سوء هاضمه خوردن مواد خوراکی مناسب می باشد. در این مقاله به برخی از خوراکیها اشاره میشود؛

جو دوسر

این خوراکی به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فیبر برای سیستم گوارش و سلامت معده بسیار مفید می باشد. از این خوراکی در درمان یبوست استفاده میشود.

ماست

ماست یکی از بهترین خوراکی ها برای هضم و گوارش معده می باشد. ماست حاوی مقادیر زیادی باکتری خوب به نام “لاکتوباسیلی” می باشد که برای درمان سوء هاضمه و درمان اسهال بسیار مفید است.

چغندر

از مواد تشکیل دهنده اصلی چغندر می توان به فیبر, پتاسیم و منیزیوم می باشد که کمک زیادی در هضم غذا کرده و باعث پیشگیری از یبوست و درد معده میشود.

سیب

سیب یکی از میوه های اصلی در سلامت معده می باشد. این میوه حاوی مقادیری فیبر قابل حل و غیر قابل حل می باشد. این مواد در هضم غذا و سلامت سیستم گوارش بسیار مفید است.

موز

این خوراکی باعث جذب مواد سمی بدن میشود. موز نیز حاوی مقادیر زیادی فیبر می باشد که برای سیستم گوارش مفید می باشد.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/exercise-and-nutrition/news-and-information-feeds/super-foods-for-stomach-health/

غذاهای فوق العاده برای سلامت معده
انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵

آشنایی با سالم ترین رژیم غذایی در افراد مسن و سالخورده


آشنایی با سالم ترین رژیم غذایی در افراد مسن و سالخورده......

 

 

 

تحقیقات نشان میدهد افراد مسن و سالخورده که به مدت ۱۰ سال از رژیم غذایی فیبر دار استفاده نموده اند دوران پیری سالم تری داشته و کمتر به امراض و مشکلات جسمی دچار شده اند.

 

این تحقیقات توسط پزشکان متخصص انستیتو “نیو سالت والز” در کشور استرالیا انجام شده که در جورنال سلامتی آن کشور نیز منتشر شده است.

 

هدف از این تحقیقات یافتن رابطه بین رژیم غذایی فیبردار و سلامت جسمانی در دوران پیری و کهولت بوده است و یافته ها نشان میدهد که داشتن این نوع رژیم غذایی رابطه مستقیم با مقاومت و سلامتی بیشتر بدن دارد.

 

فیبر به گروه متمایزی از کربوهیدرات‌ها اطلاق می‌شود که بدن انسان قادر به هضم آن نیست. بدن ما فاقد آنزیم گوارشی برای تجزیه‌ی فیبر است، بنابراین آنها در حین عبور از طول سیستم گوارشی بدون تغییر حرکت می‌کنند.

 

رژیم غذایی فیبر دار ذرات غیر قابل هضمی می باشند که در سبزیجات, میوه جات و غلات یافت میشوند. این مواد مهم ترین قسمت مواد خوراکی می باشند.

 

فیبرها به دو دسته محلول و غیر محلول تقسیم میشوند. فیبرهای محلول باعث جذب آب شده و بصورت ژله می باشند. این نوع فیبرها فرایند هضم کندتری دارند و دارای کلسترول پایین تری می باشند که برای سلامت قلب و پیشگیری از حمله قلبی مفید می باشند. این نوع فیبرها در جو دو سر, جو, آجیل, دانه ها, لوبیا, نخود فرنگی, عدس و برخی میوه جات و سبزیجات یافت میشود.

 

فیبر نامحلول با آب مخلوط نمی‌شود و عمدتا در طول سیستم گوارشی بدون کم و کاست حرکت می‌کند. در حین حرکت در طول سیستم گوارشی همچون یک عامل حجم‌دهنده عمل کرده، روند حرکت غذا را تسریع و آنها را از طول روده عبور می‌دهد. این نوع فیبر در سبوس گندم, برخی سبزیجات و غلات سبوس دار وجود دارد.

 

تحقیقات نشان داد که خوردن غذاهای فیبردار به خصوص در دوران کهنسالی باعث کاهش وزن, کاهش نشانه های افسردگی, کاهش اختلالات شناختی, کاهش مشکلات تنفسی و کاهش برخی بیماری های مزمن میشود.

 

در این تحقیقات حدود ۱۶۱۰ نفر با شرایط سنی ۴۹ سال و به بالا و بدون سابقه قبلی بیماری در طول مدت ۱۰ سال تحت آزمایش قرار گرفتند. در طول این مدت میزان غذاهای فیبردار این افراد کنترل شد. نتایج آزمایش نشان داد افرادی که به میزان قابل توجه ای رژیم غذایی فیبر دار مصرف نمودند تا ۸۰ درصد بیشتر از سایر افراد به بیماری های مختلف دچار شدند و زندگی سالم تری داشتند.

 

پزشکان به افراد مختلف بخصوص افراد مسن و بزرگسال که احتمال بروز بیماری ها در آنها بیشتر است توصیه میکنند که حتما در رژیم غذایی خود از غذاهای فیبر دار استفاده نمایند.

 

منبع:

http://tebroom.com/exercise-and-nutrition/news-and-information-feeds/healthiest-diet-in-the-elderly/

آشنایی با سالم ترین رژیم غذایی در افراد مسن و سالخورده
انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵

خوراکیهای مفید در کاهش استرس


خوراکیهای مفید در کاهش استرس

 

 

بسیاری از افراد در زمان استرس خوراکیهایی میل می کنند که نه تنها باعث کاهش استرس نمی شود بلکه میزان استرس و اضطراب را افزایش میدهد.

 

بسیاری از افراد در هنگام استرس و اضطراب و بصورت ناخودآگاه به خوردن خوراکیهای بیشتر روی می آورند. بسیاری از این خوراکیها مثل چیپس، ماکارونی، پیتزا و بستنی نه تنها به کاهش استرس کمک نمی کند بلکه باعث بی حالی و حتی خستگی بیشتر میشود. این نوع خوراکیها همچنین باعث افزایش کلسترول و فشار خون شده و مصرف آن در دراز مدت باعث افزایش ریسک حمله قلبی خواهد شد.

 

بهترین گزینه غذایی برای پیشگیری از مشکلات ذکر شده و کاهش استرس خوردن خوراکیهای کم چرب، فیبر بالا و کربوهیدرات بالا مثل میوه جات و سبزیجات می باشد. این نوع خوراکیها با داشتن ارزش غذایی بالا و حفظ انرژی درونی سبب آرامش خواهد شد.

 

در این مقاله به خوراکیهای مختلف در درمان استرس و همچنین خوراکیهایی که سبب افزایش استرس می شود اشاره خواهد شد:

خوراکیهای مفید در کاهش استرس

خوراکیهای فیبر دار با کربوهیدرات بالا: محققان می گویند خوردن مواد خوراکی فیبر دار باعث افزایش تولید سرتونین در مغز میشود. یکی از عوارض کمبود سروتونین در خون باعث افزایش حالاتی مانند افسردگی، دلهره، دردهای میگرنی، فشارخون بالا و بی‌خوابی می‌شود.

 

یکی از فواید فیبرهای غذایی جلوگیری از دیر خوابیدن شبانه است. کمبود خواب و دید خوابیدن یکی از دلایل ایجاد استرس و اضطراب در افراد می باشد. سوپ سبزیجات، نان سبوس دار، بادام و پسته از مهمترین مواد خوراکی حاوی فیبر می باشد.

 

بیشتر بدانید: هفت پیشنهاد عالی برای کاهش استرس

 

میوه جات و سبزیجات: استرس و اضطراب اگر کنترل و درمان نشود می تواند باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی شده و بدن در مقابله با بیماری ها آسیب پذیر خواهد شد. آنتی اکسیدان غنی موجود در میوه جات و سبزیجات باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود. به عنوان مثال بلوط کوبیده شده و هویج حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان به نام بتا کارتن می باشند. همچنین میوه های حاوی مرکبات حاوی مقادیر زیادی ویتامین C می باشند که می تواند برای از کاهش استرس مفید باشد.

خوراکیهایی که سبب افزایش استرس میشوند

مواد خوراکی با چربی بالا: خوراکیهایی پر چرب مثل گوشت، پیتزا، مواد سرخ کردنی و غیره باعث افزایش غلظت خون شده و سبب بیحالی و خستگی در طی روز می شود. متاسفانه بسیاری از افراد بدون آگاهی از عوارض بسیار بد آنها، در زمان استرس و اضطراب این نوع غذاها را بصورا ناخودآگاه مصرف نموده و باعث افزایش استرس خود می شوند.

 

کافئین: یکی از دلایل بی خوابی خوردن بیش از اندازه قهوه، چای و نوشابه های گازدار می باشد. تمام این خوراکی ها حاوی کافئین می باشد که علت اصلی بیخوابی خواهد شد. همانطور که قبلا اشاره شد بی خوابی و کمبود خواب باعث ایجاد استرس و اضطراب در افراد میشود.

 

شکر: شکر نیز مانند مواد خوراکی حاوی کربوهیدرات باعث ارامش موقتی خواهد شد. اما نکته بسیار مهم آن است که این حالت بسیار موقت و زود گذر می باشد. خوردن شکر باعث افزایش انرژی زودگذر در بدن شده و بعد از مدتی انرژی بدن بطور کامل تخلیه میشود و باعث ایجاد استرس و اضطراب خواهد شد.

 

بدن قادر به هضم و جذب شکر نیست و برای شکستن ساختار مولکولی آن مجبور است از مواد معدنی موجود در بدن مصرف کند تا بتواند آن را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم، منیزیوم، پتاسیم، سدیم و… بر هم می ریزد.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/exercise-and-nutrition/news-and-information-feeds/foods-helpful-in-reducing-stress/

خوراکیهای مفید در کاهش استرس
انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵

یه ادویه خوشمزه که در افزایش قدرت یادگیری موثر است


یه ادویه خوشمزه که در افزایش قدرت یادگیری موثر است......

 

 

 

تحقیقات جدید نشان میدهد که دارچین در افزایش قدرت یادگیری موثر است.

 

دارچین یک ادویه خوشمزه و گرم است که به عنوان یک چاشنی خوشمزه به بسیاری از نوشیدنی ها و مواد خوراکی اضافه میشود. این ادویه سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می‌باشد. تحقیقات جدید نشان میدهد که خوردن دارچین قدرت یادگیری را افزایش میدهد.

 

دکتر “پاهان” سر تیم تحقیقات اخیر می گوید: “که خوردن دارچین برای افرادی که یادگیری ضعیفی دارند بسیار مناسب است و میتواند قدرت یادگیری آنها را افزایش دهد”. برخی افراد دارای حافظه یادگیری بسیار خوبی هستند درحالیکه سایر افراد علی رغم تلاش خود برای یادگیری بهتر نمیتوانند کارایی و بهره لازم را در قدرت یادگیری داشته باشند. دکتر “پاهان” معتقد است که به کار بردن برخی استراتژی و تکنیک ها می تواند در بهبود عملکرد یادگیری و تقویت حافظه بسیار موثر باشد.

 

محققان در تحقیقات خود پروتئینی را در “هیپوکامپوس” مغز (مرکز ذخیره اطلاعات و حافظه) جای دادند که در افراد با قدرت یادگیری پایین نمایان میشود. در افراد با میزان یادگیری پائین میزان پروتئین CREB در هیپوکامپوس کاهش می یابد. در آزمایش که بر روی موشها انجام شد نتیجه تحقیقات نشان داد موش هایی که با دارچین تغذیه شده بودند به دلیل تغییرات پروتئین در مغز دارای قدرت یادگیری بهتری شدند. با مصرف این ادویه و متابولیسمی که انجام میشود، این ادویه به “سدیم بنزوئیک” تبدیل شده که در درمان مغزهای آسیب دیده موثر می باشد.

یک مقاله خواندنی: ۵ راه کار برای محافظت از حافظه و جلوگیری از آلزایمر

“سدیم بنزوئیک” تاثیر مثبتی در افزایش میزان پروتئین CREB دارد. این پروتئین در مغز باعث افزایش توانایی نرون هایی “هیپوکامپوس” میشود. از دیگر خواص مفید دارچین میتوان به خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری، ضدویروس و ضدعفونی بودن دارچین که در مورد التیام عفونت‌های خارجی و داخلی بدن موثر است اشاره کرد.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/exercise-and-nutrition/news-and-information-feeds/spice-that-is-effective-in-improvement-brain/

یه ادویه خوشمزه که در افزایش قدرت یادگیری موثر است
انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵

چه غذاهایی برای تقویت نیروی جنسی مفید است؟


چه غذاهایی برای تقویت نیروی جنسی مفید است؟؟؟؟؟

 

 

 

متاسفانه تقویت نیروی جنسی برای بسیاری از سود جویان منبع درآمد خوبی شده و آنها با ارائه برخی محصولات تقلبی سعی در فریب افراد مختلف را دارند.

 

یکی از روشهای تقویت نیروی جنسی خوردن خوراکیهای مناسب می باشد. در تقویت نیروی جنسی، فایده غذا بیشتر از دوا است، ولی غذایی که بدین منظور انتخاب می‌شود، باید سه خصوصیت مهم داشته باشد: اول این‌که کثیرالغذا باشد؛ دوم، مولد ریح و باد باشد؛ سوم، مایل به گرمی باشد. پس اگر غذایی دارای این سه خصوصیت باشد، مناسب‌تر است و فرد را از چیزهای دیگر بی‌نیاز می‌کند. اگر همه این خصوصیات در یک غذا جمع نباشد، می‌توان از چند غذا استفاده کرد.

 

میوه‌ها: انگور شیرین، انار شیرین، گلابی، خربزه شیرین رسیده، خرما، انجیر، نارگیل. برای مزاج‌های بسیار گرم، استفاده از هندوانه، خیار و شفتالو نیز مفید است.

 

سبزی‌ها: نعناع، تره، شلغم، ترب، شنبلیله، کلم، ترتیزک (شاهی)، هویج، کرفس، خارخسک (خصوصا اگر همراه با عسل پخته شود و به قوام برسد)، شبدر، مارچوبه و کنگر. افرادی که مزاج خیلی گرمی دارند، می‌توانند از همه سبزی‌های تر، حتی کاهو و کدو و خرفه و تخم خرفه نیز استفاده کنند. خوردن سبزیجات تازه‌ای که با روغن کنجد یا کنجد پخته شده باشد، هیجان را زیاد می‌کند.

 

لبنیات: شیر گاو و روغن آن (مسکه)، سرشیر گاوی با شکر، شیر شتر، شیر گوسفند و شیر بُز. شیر شتر در تقویت غریزه جنسی بسیار موثر است. می‌توان به‌مدت ۲۰ روز و در هروز به مقداری که قابل هضم باشد و بر معده سنگینی نکند، از این شیر استفاده کرد. استفاده از ماست نیز می‌تواند برای گرم‌مزاجان مفید باشد. شیر تازه همراه با میخک، دارچین و عسل یا شیر تازه گاو با ۲.۵ گرم خولنجان، یا شیر گوسفند با تخم گزنه، بسیار سودمند محسوب می‌شوند.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/exercise-and-nutrition/news-and-information-feeds/foods-to-boost-sex-drive/

چه غذاهایی برای تقویت نیروی جنسی مفید است؟
انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵

خوراکیهایی برای کم کردن اشتها


... خوراکیهایی برای کم کردن اشتها ...

 

 

 

 

خوردن برخی خوراکیها میتواند باعث کم کردن اشتها شده و در کاهش وزن و رژیم لاغری بسیار موثر باشد.

 

متاسفانه بسیاری از افراد برای کاهش وزن به دنبال قرص و داروهای شیمیایی هستند. همیشه برای این کار نیازی به قرص‌ها و داروهای شیمیایی نیست. دور و بر ما مواد غذایی زیادی وجود دارد که باعث سیری می‌شود یعنی به طور طبیعی جلوی اشتها را می‌گیرد و شما را به وزن ایده‌آل‌تان نزدیک می‌کند.

 

احساس سیری در طول روز به این معنی است که شما می‌‌توانید بر کار خود تمرکز بیشتری داشته باشید و هنگامی که ورزش می‌‌کنید، تمرینات با کیفیت‌تری را انجام دهید. در اکثر موارد، فیبر، پروتئین و چربی عوامل تعیین کننده اصلی در میزان سیرکننده بودن یک ماده غذایی هستند، زیرا با سرعت کمتری دستگاه گوارش را طی می‌‌کنند و بنابراین سیری طولانی‌تری ایجاد می‌‌کنند. اگر قصد کاهش وزن دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما این مقاله کاربردی را بخوانید. در اینجا به معرفی ۱۰ ماده غذایی می‌‌پردازیم که به سرکوب اشتها و داشتن احساس سیری کمک می‌‌کنند.

ماست یونانی (ماست چکیده)

یکی از خوراکیهای مناسب در کم کردن اشتها ماست یونانی می باشد. ماست یونانی از ماست معمولی تهیه می‌‌شود به این روش که طی فرآیندی آب ماست خارج می‌‌شود و باعث افزایش غلظت موادمغذی می‌‌شود. بنابراین ماست یونایی نسبت به ماست معمولی پروتئین بیشتری دارد و در نتیجه همین پروتئین، ماست یونانی را به یک سرکوب کننده اشتها تبدیل می‌‌کند. بافت خامه ای و غلیظ ماست یونایی باعث می‌‌شود بدن فریب بخورد و دچار احساس سیری بیشتری شود. می‌‌توانید ماست یونایی را همانند سایر ماست‌‌ها به همراه میوه و انواع مغزها میل نمایید تا میزان سیرکندگی آن را افزایش دهد. البته هر نوع ماست یونایی را نخرید! بعضی از شرکت‌‌های تولید کننده ماست‌‌های یونایی، با افزودن خامه زیاد به غلظت مطلوب ماست یونانی اصلی می‌‌رسند که این امر باعث می‌‌شود آنها ماست یونانی را را به ماستی پرچربی تبدیل کنند که گزینه مناسبی برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند نیست.

آواکادو

بافت خامه ای آواکادو به خاطر وجود چربی‌‌های اشباع نشده تک زنجیره‌ای است که نه تنها برای سلامتی بسیار مفید هستند، بلکه دستگاه گوارش برای هضم آنها به زمان بیشتری نیاز دارد و در نتیجه، می‌‌توانند اشتها را سرکوب کنند. علاوه بر این، آواکادو یک منبع عالی از فیبرهای محلول است که در هنگام حرکت در روده حالت ژل مانند ایجاد می‌‌کنند و از این طریق سرعت فرایند هضم را کاهش می‌‌دهند. از آواکادو به عنوان یک ماده غذایی با چندین نوع فعالیت متفاوت یاد می‌‌شود. به عنوان مثال می‌‌توانید آواکادو را به تکه‌‌های ریز تقسیم کرده و از آنها در سالاد یا ساندویج خود استفاده نمایید، یا آن را پوره نمایید و به دسر بیفزایید. اگر دوست دارید طعم آواکادو را شیرین نمایید، هسته آواکادو را بگیرید و مقداری عسل در محل قرارگیری هسته قبلی بمالید یا مقداری نمک و فلفل و لیمو ترش روی آن بپاشید تا آن را طعم دار نمایید.

بذرک یا بذرکتان

بذر کتان یا بذرک منبع سرشار از فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ می‌‌باشد و همچنین یک منبع خوب پروتئینی به حساب می‌‌آید. دانه‌‌های ریز بذر کتان جای زیادی را در معده اشغال نمی کنند، اما می‌‌توانند به سرکوب اشتها کمک نمایند. گروهی از محققان دانمارکی به این نتیجه رسیدند که وقتی افراد مورد مطالعه ۲.۵ گرم بذرکتان مصرف کردند، احساس سیری بیشتری در مقایسه با افرادی که بذرکتان مصرف نکرده بودند گزارش کردند. بدن نمی تواند پوسته سفت بذر کتان را هضم نماید، بنابراین به منظور اینکه بتوانند بیشترین نفع را به بدن برسانند ضروری است که دانه‌‌های بذر کتان خرد شوند. بذر کتان را در فریزر نگهداری نمایید تا به حفظ اسیدهای چرب حساس امگا ۳ کمک کند. می‌‌توانید یک قاشق غذاخوری بذرکتان به اسموتی یا ماست بیفزایید یا حتی مقداری از پور بذر کتان را روی سالاد خود بپاشید.

آب

یکی از بهترین خوراکیها در رژیم لاغری که میتواند احساس سیری به شما بدهد آب می باشد. با اینکه که آب با سرعت نسبتا زیادی از دستگاه گوارش عبور می‌‌کند، به کاهش اشتها هم کمک می‌‌کند. نوشیدن آب در طول روز باعث می‌‌شود که هوشیاری خود را حفظ نمایید و بنابراین می‌‌توانید در مقابل خوردن یک آبنات یا یک فنجان قهوه مقاومت کنید. علاوه بر این، نوشیدن آب باعث می‌‌شود تا معده برای مدت طولانی خالی نماند. نوشیدن یک لیوان آب قبل از هر غذایی کمک می‌‌کند تا معده به طور موقتی پر شود و مدیریت کردن سهم غذایی مصرفی را آسان تر می‌‌کند.

 

یک مقاله خواندنی: نقش حیرت انگیز آب در رژیم لاغری

حبوبات

حبوبات شامل انواع لوبیاها، نخود، عدس و لپه و … می‌‌باشند که منبع عالی پروتئین گیاهی محسوب می‌‌شوند که می‌‌توانید از آنها در انواع سوپ‌‌ها، سالاد‌‌ها و خورش‌‌ها استفاده نمایید. حبوبات سرشار از فیبرهای محلول و نیز کربوهیدرات‌‌های پیچیده از جمله نشاسته مقاوم به هضم و الیگوساکارید‌‌ها هستند. همانند فیبر، این کربوهیدارت‌‌های پیچیده قابلیت هضم توسط بدن را ندارند و در نتیجه زمان بیشتری برای هضم به خود اختصاص می‌‌هند که باعث می‌‌شود احساس سیری بیشتری ایجاد نمایند. محققان در بررسی‌‌های خود نشان داده اند که حبوبات می‌‌توانند اشتها را کاهش دهند. ترکیبات خاص موجود در حبوبات به نام “مهارکننده‌‌های تریپسین” و “لستین” ترشح هورمونی به نام کوله سیستوکینین که سرعت تخلیه معده را کاهش می‌‌دهد و کمک می‌‌کند تا دیرتر احساس گرسنگی نمائیم، افزایش می‌‌دهد.

انواع سوپ

یکی دیگر از خوراکیهای مناسب در کم کردن اشتها سوپ می باشد. خوردن سوپ به تنهایی و به عنوان یک وعده غذایی اصلی نمی تواند بدن را به مدت طولانی سیر نگه دارد اما کمک می‌‌کند که اندازه وعده غذایی مصرفی خود را کنترل نمایید. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه ایالت پنسیلوانیا نشان می‌‌دهد که خوردن یک کاسه سوپ مرغ و برنج قبل از صرف وعده غذای اصلی، احساس سیری بیشتری در افراد ایجاد می‌‌کند و منجر به مصرف ۱۰۰ کالری کمتر می‌‌شود. اگر سعی می‌‌کنید تا وزن خود را کاهش دهید، بهتر است انواع سوپ‌‌های دارای سبزیجات را انتخاب نمایید تا سوپ‌‌های دارای چربی و خامه بالا. عمل جویدن باعث می‌‌شود بدن فریب خورده و برای مدت طولانی تری احساس سیری نماید. اگر سوپ را به عنوان وعده اصلی میل می‌‌نمایید، می‌‌توانید آن را با مخلوطی از پروتئین‌‌های حیوانی مانند گوشت قرمز و یا انواع پروتئین‌‌های گیاهی مانند حبوبات یا انواع نشاسته مانند برنج و نودل به یک غذای کامل تبدیل نمایید.

پنیر خانگی (cottage cheese)

جای تعجب نیست اگر بگوییم مصرف پنیرخانگی یا محلی به عنوان یک میان وعده سالم در میان افرادی که در حال رژیم گرفتن هستند و همچنین بدن سازان رواج بسیاری دارد. پنیر خانگی در مقایسه با سایر انواع پنیرها چربی کمتری دارد و یک منبع خوب پروتئین، به ویژه کازئین است که می‌‌تواند باعث سرکوب اشتها شود. پنیر خانگی را می‌‌توانید به همراه میوه و نان میل نمایید.

بلغور جو دوسر

بلغور جو دو سر بافت زمختی دارد که به علت وجود یک فیبر محلول در آن به نام بتاگلوکان می‌‌باشد. بتاکگلوکان همانند سایر فیبرها، نه تنها به آهستگی از دستگاه گوارش عبور می‌‌کند و بدن را به مدت بیشتری سیر نگه می‌‌دارد، علاوه بر این باعث کاهش کلسترول خون می‌‌شود. با انجام کارهایی از جمله افزودن مقداری بیشتری پروتئین مانند شیر، ماست و مغزها و دانه‌‌ها و یا میوه می‌‌توانید خاصیت سیر کنندگی و مغذی بودن بلغور جو دوسر را افزایش دهید که باعث کم کردن اشتها میشود.

گوشت قرمز

محتوای پروتئینی و چربی بالای گوشت قرمز به این معنی است که گوشت قرمز با سرعت کمتری نسبت به اکثر غذاها در بدن مورد هضم و جذب قرار می‌‌گیرد. همچنین خوردن گوشت قرمز زمان بیشتری برای جویدن نیاز دارد و جویدن نیز نقش مهمی در ایجاد سیری بازی می‌‌کند. اثرات سرکوب کنندگی اشتهای گوشت قرمز، می‌‌تواند به نوعی یک رفتار آموختنی باشد. به عنوان مثال بسیاری از افراد فکر می‌‌کنند که یک وعده غذایی بدون داشتن گوشت قرمز کامل نیست و بنابراین می‌‌تواند باعث احساس سیری بیشتری از نظر روانشناسی هم شود. مطالعات بسیاری نشان داده اند که تفاوت چندانی بین گوشت بره، مرغ و ماهی از لحاظ سیرکندگی وجود ندارد، اما از نظر سلامتی کلی، ماهی و گوشت لخم ماکیان انتخاب‌‌های مغذی بهتری هستند.

بادام

بادام یک منبع عالی دیگری از چربی‌‌های سالم است و می‌‌تواند انتخاب خوبی به عنوان یک میان وعده سالم باشد. توجه داشته باشید که اثرات کاهش دهنده گرسنگی مغزها معمولا نیم ساعت قبل از آنکه شما آن را احساس نمایید آغاز می‌‌شود. بنابراین، همیشه آنها را نیم ساعت قبل از اینکه واقعا احساس گرسنگی نمایید میل نمایید، در غیر این صورت بیشتر از مقداری که برای سیر شدن لازم است میل خواهید کرد.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/exercise-and-nutrition/news-and-information-feeds/foods-to-reduce-appetite/

خوراکیهایی برای کم کردن اشتها
انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵

علت های مختلف سفیدی مو


...علت های مختلف سفیدی مو...

 

 

 

یک متخصص پوست و مو گفت: علت اصلی سفیدی مو، وراثت و زمینه​های ژنتیکی در فرد است. کمبود ویتامین​های گروه دی، آهن، اسید فولیک و همچنین وجود برخی سندرم ها مانند آب مروارید از دیگر عوامل موثر در تسریع سفیدی زودرس مو هستند.

دکتر سیما رسایی اظهار کرد: در پایین​ترین لایه پوست و در محل پایه و تکیه تار مو، سلول​هایی به نام ملانوسیت وجود دارند که دائما ترکیبی با نام ملانین تولید می​کنند و همین ملانین است که رنگ موها را ایجاد می​کند.

وی افزود: زمانی که ملانوسیت​ها کاملا فاقد رنگدانه شوند، مو سفید می​شود و اگر تعداد ملانین یک تار مو کمتر از حالت عادی شود، آن مو تغییر رنگ داده و خاکستری و نقره​ای می‌شود.

رسایی با اشاره به بی‌اثر بودن محصولاتی که برای رفع سفیدی مو تبلیغ می​شوند، گفت: زمانی که مو سفید می‌شود، ملانوسیت​های مو از بین رفته‌اند. بنابراین شامپوها و سایر داروهایی که برای رفع سفیدی مو تبلیغ می​شوند، همگی کذب محض هستند؛ زیرا دیگر ملانوسیتی وجود ندارد تا رنگ مو را بازگرداند. در واقع مانند این است که دیگر کارخانه​ای وجود ندارد تا رنگدانه مو یا ملانین را بسازد. شامپوهایی که به عنوان بازگرداننده رنگ موی طبیعی تبلیغ می‌شوند، تنها یک نوع رنگ هستند که روی مو رسوب کرده و باقی می‌مانند و این رنگ نیز پس از دو یا سه بار شستن از بین می​رود.

این متخصص پوست و مو اظهار کرد: توصیه می​شود کسانی که سفیدی زودرس مو دارند از داروهای خوراکی مکمل حاوی پروتئین‌های مختلف و آهن استفاده کنند؛ این مواد فرایند سفیدی مو را آهسته​تر می‌کنند.

وی با اشاره به وجود برخی باورهای غلط در میان مردم در زمینه سفیدی زودرس مو گفت: یک باور عامیانه درباره سفید شدن موها می‌گوید که کندن یک موی سفید موجب افزایش تعداد موهای سفید خواهد شد. این مساله درست نیست؛ زیرا تعداد پیاز مو در هر انسان از زمان بدو تولد ثابت است و بر تعداد آن افزوده نخواهد شد؛ مویی که سفید شده، ملانوسیت خود را از دست داده و از دست دادن ملانوسیت واگیردار نیست که با کندن یک تار، موی سفید بیشتر شود.

رسایی گفت: به کسانی که سفیدی زودرس مو دارند توصیه می​شود تغذیه خوبی داشته باشند، سبزی‌ها و میوه​های تازه و همچنین مواد پروتئینی کافی مصرف کنند و فریب تبلیغات کذب شامپوها و مواد آرایشی و بهداشتی را نخورند.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/the-cause-of-graying-hair/

علت های مختلف سفیدی مو
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

درمان‌های خانگی برای شوره سر


درمان‌های خانگی برای شوره سر.....

 

 

 

شوره سر مشکلی آزارنده است، اما درمان‌های خانگی وجود دارند که به تخفیف پوسته ریزی و خارش کمک می‌کنند.

برای تخفیف شوره سر از این درمان‌های خانگی می‌توانید استفاده کنید:

– استرس خود را تحت کنترل درآورید، چراکه استرس شوره سر را بدتر می‌کند

– هرروز موهایتان را شامپو کنید، بخصوص اگر پوست سرتان چرب است.

– استفاده از فراورده‌های حالت‌دهنده مو مانند اسپری، ژل و واکس را محدود کنید. این فراورده‌ها ممکن است روی پوست سر تجمع یابند و باعث چرب‌تر شدن آن شوند.

– رژیم غذایی غنی از مواد مغذی بخورید که شامل مقدار زیادی ویتامین‌های B و روی (زینک) باشد.

– با رعایت ایمنی بگذارید پوست سر در معرض نور خورشید قرار گیرد، اما از آنجایی‌که قرارگیری در معرض پرتوهای ماورای بنفش خطر سرطان پوست را افزایش می‌دهد. حمام آفتاب نگیرید. کافی است که مدتی کوتاه را در فضای بیرون بگذرانید. حتماً از کرم ضد آفتاب روی صورت و بخش‌های برهنه پوست استفاده کنید.

یک درمان طب جایگزین که در بررسی‌های کوچک نشان داده شده است باعث کاهش شوره سر می‌شود، شامپو کردن با روغن درخت چای است. البته در این مورد بررسی‌های بیشتر مورد نیاز است.

روغن درخت چای از برگ‌های یک درخت چای استرالیایی (Melaleuca alternifolia) برای قرن‌ها به‌عنوان یک عامل ضدعفونی‌کننده، ضد میکروب و ضد قارچ به کار می‌رفته است.

این روغن اکنون در شماری از شامپوها که در فروشگاه‌های درمان‌های گیاهی و طبیعی به فروش می‌رسند، وارد شده است. توجه داشته باشید که این روغن ممکن است در برخی از افراد واکنش‌های آلرژی ایجاد کند.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/home-remedies-for-dandruff/

درمان‌های خانگی برای شوره سر
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

برطرف کردن کبودی دور چشم


.... برطرف کردن کبودی دور چشم ....

 

 

 

عوامل مختلفی ممکن است باعث ایجاد کبودی دور چشم شود. برخی از آنها عبارتند از خستگی، کار زیاد، تنظیم نبودن ساعت خواب و تغذیه نامناسب.

 

کبودی و گودی زیر چشم یک مسئله ارثی است که با استفاده از برخی کرم‌ها می‌توان آن‌ها را کم‌رنگ‌تر کرد.

 

دکتر تهرانچی متخصص پوست و زیبایی با اشاره به گودی و کبودی دور چشم گفت: کبودی و سیاهی دور چشم علامتی از زمینه‌های ارثی آلرژی است و افرادی که در خانواده سابقه آلرژی دارند بیشتر مستعد این مسئله هستند.

 

وی افزود: مسائلی از قبیل کشیدن سیگار، کم‌خوابی، تغذیه نادرست و استرس بیش از اندازه ممکن است تا حدی این سیاهی و گودی دور چشم را تشدید کنند اما آن چیزی که ثابت شده است سابقه آلرژی ارثی می‌باشد.

 

این متخصص پوست و زیبایی اظهار داشت: برای پیشگیری از تیرگی اطراف چشم شاید مرطوب نگه‌ داشتن پوست دور چشم و جلوگیری از خشکی آن بتواند تا حدی تأثیر مثبت داشته باشد هم‌چنین استفاده از شوینده‌های ملایم و کرم‌دار توصیه می‌شود.

 

وی بیان کرد: برای پیشگیری و یا درمان یک سری کارهای عملی هم وجود دارد که بسته به شدت و ضعف آن‌ها می‌تواند نتایج متفاوتی را داشته باشد مثل لیرزهای فراکشنال کربن دی اکسید یا لیزرهای فراکشنال اربیوم که می‌توانند تا حدودی به بهتر شدن قوام پوست نواحی دور چشم و کمی هم روشن شدن آن کمک کنند.

 

کرم‌های خاص دور چشم با خاصیت روشن‌کنندگی هم می‌توانند مفید باشند ولی در واقع شفاف شدن پوست دور چشم توسط کرم‌ها موقتی است و اگر استفاده نشوند تیرگی دور چشم دوباره به حالت اول برمی‌گردد اما درمان با انواع لیزرها ماندگاری بیشتری را خواهد داشت که باز هم نتیجه برای همگان یکسان نیست.

 

دکتر تهرانچی خاطرنشان کرد: برای گودی زیرچشم‌ها به ویژه گودی حاصل از زدن عینک‌های دائم کار خاصی نمی‌توان کرد و چون منطقه حساسی است از تزریق ژل و چربی در آن نواحی خودداری کنید و همچنین به دلیل عوارض جراحی دست به این کار نزنید فقط با کنار گذاشتن عینک می‌توانید تا حدودی گودی را کم کنید که باز هم قطعی نیست.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/removal-of-bruises-around-the-eyes/

برطرف کردن کبودی دور چشم
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

روش های از بین بردن جوش های سر سیاه


... روش های از بین بردن جوش های سر سیاه ...

 

 

بسیاری از افراد از بروز جوش های سر سیاه بر روی صورت خود نگران هستند و همواره به دنبال راهکاری برای از بین بردن آنها هستند.

گفتنی است که پوست از منافذ زیادی در اندازه‌های مختلف تشکیل شده است که غالبا ریشه آن ژنتیک است. این منافذ خانه فولیکول های مو می باشد که زنان در سر تا سر پوست خود دارند. این موها به قدری ریز هستند که با چشم دیده نمی‌شود،‌ اما اگر به آهستگی بر روی صورت مالش داده شود،‌قابل لمس کردن هستند.

 

همچنین باید گفت که این منافذ پوستی روغنی به نام سبوم (روغن طبیعی بدن) را تولید می کنداگر این منافذ به درستی به صورت روزانه پاک‌زتنی نشوند، روغن های طبیعی بعنوان سلول های مرده بر روی پوست باقی می‌مانند و تشکیل نقاط سیاه و سفید آزار دهنده ای می‌دهند.

 

بروز این جوش ها علل مختلفی دارند که ازجمله آنها می توان به تغییرات هورمونی بدن،‌مصرف بیش از حد محصولات آرایشی،‌استرس و مراقبت‌های نامناسب پوستی اشاره کرد.

 

پیش از آنکه به فروشگاه‌ رفته و محصولات پاکسازی گران قیمت را خریداری کنید توصیه می کنم چند ماده طبیعی برای از بین بردن این جوش ها که در اینجا اشاره می‌شود را امتحان کنید:

 

۱. جوش‌شیرین پخته شده
برای استفاده از این ماده کافی است دو قاشق چای خوری جوش شیرین را باآب مخلوط کرده تا خمیری به دست بیاید. سپس آن را بر روی نواحی مورد نظر گذاشته و پس از چند دقیقه پوست خود را شست و شو دهید.کافی است این کار را دو بار در هفته انجام دهید.

۲. دارچین
یک قاشق چایخوری از آبلیمو و دارچین را به همراه مقداری زردچوبه مخلوط کنید. سپس ماده به دست آمده را بر روی پوست گذاشته و پس از ۱۵ دقیقه آن را بشویید.

۳. چای سبز
خمیری را توسط آب و یک قاشق چایخوری برگ‌های چای سبز درست کنید. سپس ۲ تا ۳ دقیقه آن را بر روی قسمت‌های آسیب دیده پوست مالش دهید و بعد با آب ولرم بشویید.

۴. آب‌لیمو
در این روش کافی است چند قطره عسل ر بر روی لیموی نصف شده ریخته و مقداری شکر به آن اضافه کنید. سپس آن را بر روی پوست (مکان های جوش سرسیاه) مالش دهید. پس از ۱۰ دقیقه پوست خود را بشویید این کار را یک تا دو بار در هفته تکرار کنید..

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/methods-for-removing-pimples-black-heads/

روش های از بین بردن جوش های سر سیاه
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

خارش و رابطه آن با بیماری کلیوی


خارش و رابطه آن با بیماری کلیوی

 

 

هر عضوی برای نشان دادن ناراحتی های خود زبانی دارد. زبان پوست برای اظهار بیماری های بدن بیشتر به صورت خارش و در موارد کمی به صورت سوزش و درد می باشد.

خارش یک حس ناخوشایند است که فرد را متمایل به خراشاندن بدن می کند. این حس یکی از شایع ‌ترین شکایات پوستی است و گاهی آن ‌قدر شدید می ‌شود که خواب و آرامش را از فرد می‌ گیرد.

شدت خارش گاهی به حدی است که بیمار با خاراندن‌ های مکرر، بدنش را زخم می‌ کند. دلایل متعددی برای خارش پوست وجود دارد که برخی از آنها مربوط به بیماری ‌های پوستی است و برخی مربوط به بیمار‌ی‌های عمومی مثل هپاتیت C.

بیماری‌ های انسدادی کبد، نارسایی کلیه، کم‌ کاری یا پرکاری تیروئید، کم‌ خونی ، فقر آهن، پُرخونی، برخی سرطان‌ های خونی ، انگل ‌های روده‌ای، ام ‌اس، ایدز و برخی بیماری‌ های اعصاب و روان و دیابت نیز به کرات جزو علل داخلی خارش مطرح می ‌شود، اما گفتنی است که اغلب افراد مبتلا به دیابت خارش ندارند.

خارش عمومی بر اساس نوع بیماری که ایجاد می کند به خارش کلیوی، خارش صفراوی، خارش ناشی از بیماریهای خونی، خارش بیماریهای غدد درون ریز، خارش در ارتباط با بدخیمی ها و خارش بدون علت عمومی طبقه بندی می شود.

خارش ناشی از بیماریهای کلیوی معمولا به دلیل نارسایی مزمن کلیه اتفاق می افتد. در این بیماری افزایش سطوح یونهایی مثل کلسیم، منیزیم و فسفات می تواند نقش موثری در بروز این نوع خارش باشد. از طرفی افزایش سطح ویتامین A اپیدرم و سطوح بالای سروتونین در بروز خارش، خشکی و درد پوست موثر است. خارش ناشی از بیماریهای صفراوی با کاهش جریان صفرا منجر به بروز خارش می شود، تئوری اصلی بروز خارش رسوب نمک صفراوی است که امروز این تئوری تاحدی ناصحیح عنوان شده است.

برخی داروهای موضعی نیز می ‌توانند موجب کاهش‌ خارش‌ های موضعی شوند، مانند بی‌ حس‌ کننده‌ ها و آنتی هستامین های موضعی (مثل کرم لیدوکائین) . همچنین کرم یا لوسیون کالامین نیز می ‌تواند مفید باشد اما باید توجه داشت که تمام داروهای موضعی گاهی می ‌توانند خود موجب ایجاد آلرژی و حساسیت شده و موجب تشدید خارش گردند، بنابراین مصرف این داروها باید زیر نظر پزشک و ترجیحا با تجویز متخصص پوست باشد تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/itch-and-linking-with-renal-disease/

خارش و رابطه آن با بیماری کلیوی
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

موها یی که خبر از بیماری می دهد


.... موها یی که خبر از بیماری می دهد ....

 

 

 

می توان بر اساس نوع موها ی یک زن، حقایقی راجع به او کشف کرد؛ برای مثال خلق و خو، برنامه غذایی، میزان توجه به زیبایی و یا حتی رنگ مورد علاقه رازهایی هستند که موی خانم ها آن را فاش می سازد.

گرچه نوع و ویژگی مو به عوامل متعددی از جمله ژنتیک، برنامه غذایی و آب و هوای محل زندگی بستگی دارد، اما می توان بر اساس برخی از این ویژگی ها به میزان سلامت صاحب مو نیز پی برد.

 

ریزش زیاد موها

اصلی ترین دلیل ریزش مو می تواند فقر آهن در بدن یا همان کم خونی باشد. از آن جا که بیشترین حجم آهن مورد نیاز بدن از طریق گوشت به دست می آید به افراد گیاهخوار پیشنهاد می شود، برای رفع این مشکل از قرص آهن و مولتی ویتامین استفاده نمایند.

 

به غیر از آهن، ریزش مو اغلب به دلیل اختلالات هورمونی مانند سندروم تخمدان، یائسگی، بارداری و کم کاری تیروئید اتفاق می افتد. تغییر و یا توقف کنترل بارداری هم می تواند باعث ریزش مو شود. همچنین باید بدانید دیابت و آنفلوانزا هم سبب ریزش مو خواهند شد. بنابراین در صورت مشاهده چنین مشکلی حتما نزد پزشک بروید.

 

خشکی مو

خشکی موها می تواند معانی زیادی داشته باشد. ماندن در محیط هایی با درجه حرارت زیاد، آب و هوای خشک زمستان، ورزش هایی مانند شنا و رنگ کردن مو می تواند خشکی مو را سبب شود. در این صورت باید برای مرطوب کردن مو چاره ای بیاندیشید. اگر میزان سبوم در پوست سرتان کاهش یابد، شما دچار خارش سر خواهید شد. مصرف سبزیجات با بتا کاروتن فراوان مانند هویچ این مشکل را حل می کند.

 

یکی از کارهایی که می توان انجام داد، مرطوب ساختن موها با اسانس شمعدانی و رزماری است به این صورت که ۶ تا ۸ قطره از این اسانس ها را به موها بزنید تا مرطوب شوند. این مشکل اغلب در بانوانی که دارای موهای مجعد هستند پیش می آید و باید مراقب باشند از محصولات بهداشتی حاوی الکل استفاده نکنند. علاه بر این ها تغییرات هورمونی ناشی از پیشگیری بارداری، بارداری، یائسگی و مشکلات تیروئید نیز مسبب خشکی موها هستند.

 

عدم رشد کافی مو

رشد ناکافی و کند مو می تواند به دلیل کمبود پروتئین باشد. موها عمدتا از پروتئین ساخته شده اند. پس بهتر برای حفظ آن ها از مواد پروتئینی به حد کافی استفاده شود. مصرف امگا ۳ نیز مفید خواهد بود.

 

ایجاد موهای زائد در صورت

منظور از موی زاید، رشد موهای ضخیم و بیش از حد در ناحیه ی بالای لب و چانه می باشد. سندروم تخمدان پلی کیستیک یکی از بیماری هایی است که دارای تنوع علائم است، مانند ریزش مو و کچلی. اما بزرگ ترین و اصلی ترین نشانه ی آن، رشد بیش از حد موهای زائد در صورت است. دیگر علائم مهم این بیماری، ایجاد آکنه های بزرگسالی و دوران قاعدگی نامنظم می باشد.

 

آشفتگی و گره خوردن انتهای مو

یکی از دلائل ایجاد این مشکل می تواند خشکی موها و یا آسیب دیدگی آن ها در سالن های آرایش و یا به هر دلیل دیگری باشد.

 

نازک بودن مو

نازک و صاف بودن موها از والدین به ارث می رسد و نشانه ی هیچ مشکلی نیست. مگر اینکه موها از حالت قبلی خود خارج شده و نازک و صاف شوند که دلیل آن می تواند رعایت نکردن مسائل مربوط به بهداشت مو باشد.

 

تغییر بافت مو

متأسفانه تغییر بافت مو به دلیل شروع دوران پیری است. اغلب در سنین بالا، موها تنک و خاکستری رنگ می شود. در واقع هر ۷ تا ۱۰ سال بافت مو تغییر می کند. اگر در سنین پایین دچار تغییر بافت مو شدید به دنبال دلایل دیگری باشید. ممکن است شما دچار پیری زودرس شده باشید.

 

ریزش موهای پشت سر

اغلب این اتفاق به دلیل اصطکاک زیاد سر و بالش پیش می آید و بهترین کار این است که از بالش هایی با جنس ابریشم استفاده شود.

 

روشن شدن موها

بسیاری از خانم ها نمی دانند که نور خورشید می تواند موهایشان را خشک و روشن تر کند. بهتر است از محصولات بهداشتی دارای SPF برای محافظت از مو ها استفاده شود. این اتفاق ممکن است در دوران بارداری نیز رخ دهد. می توان با مصرف ویتامین E از موها در برابر اشعه خورشید محافظت نمود.

 

خاکستری و سفید شدن موها

با افزایش سن، موها به سمت سفیدی گرایش پیدا می کنند، اما بسیاری از محققان معتقدند که این موضوع با ژنتیک ارتباط زیادی دارد و البته به اعتقاد برخی، تنش های روحی و استرس در زندگی هم یکی از عوامل خاکستری یا سفید شدن موها است، زیرا زمانی که بدن تحت تأثیر تنش ها قرار می گیرد، مانع ارسال پیام به فولیکول های جاذب ملاتونین (رنگدانه ی مو) می شوند. خبر خوب این است که بسیاری از افراد که موهایشان به دلیل فشارهای روحی تغییر رنگ داده بود، با بهبودی شرایط روحی شان، رنگ موها به حالت عادی بازگشته است.

 

خارش پوست سر

آیا تا به حال واژه ی سبوم را شنیده اید؟ این ماده یک ماده ی لزج است که توسط غدد انتهایی مو ترشح می شود و پوست سر را به حالت طبیعی نگه می دارد. اگر میزان سبوم در پوست سرتان کاهش یابد، شما دچار خارش سر خواهید شد. مصرف سبزیجات با بتا کاروتن فراوان مانند هویج این مشکل را حل می کند.

 

شوره ی سر

شوره ی سر به معنی خشک بودن پوست سر نیست، بلکه ایجاد شوره در سر به معنی رشد نوعی مخمر بر روی پوست چرب می باشد. برای رفع این مشکل از شامپو و صابون های ضد شوره استفاده کرده و برای رفع چربی سر، بیشتر استحمام کنید. ویتامین ب۶ هم گزینه مناسبی برای حل این مشکل محسوب می شود.

 

پوسته پوسته شدن موهای پیشانی

پوسته پوسته شدن را با شوره اشتباه نگیرید. این مشکل به علت بیماری پسوریازیس پیش می آید که ایجاد یک لایه ی ضخیم پوستی می نماید. پسوریازیس که خود نوعی بیماری خودایمنی است معمولا همراه با یک بیماری خودایمنی دیگر مانند لوپوس و یا آرتریت روماتوئید به وقوع می پیوندد.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/hairs-disease/

موها یی که خبر از بیماری می دهد
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

خوراکیهای موثر در پیشگیری از ریزش مو


خوراکیهای موثر در پیشگیری از ریزش مو....

 

 

ریزش مو برای تمام اشخاص رخ می دهد ولی میزان آن بسیار مهم است. ریزش مو حدود ۵۰ الی ۱۰۰ عدد به دلیل رویش موی جدید و از بین رفتن موهای قدیمی تر طبیعی می باشد.

ریزش مو ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که عوامل ژنتیکی، استرس و اضطراب، استفاده از مواد شیمیایی و تغغیرات هورمونی از مهمترین عوامل آن می باشد. راه کارهای مختلفی برای جلوگیری از ریزش مو وجود دارد که یکی از این موارد نوع تغذیه می باشد.

 

غلات ها:

یکی از بهترین ویتامین ها برای سلامت موها ویتامین B می باشد که خون رسانی به فولیک های مو را تسهیل می کند.این ویتامین بیشتر در غلات سبوس دار وجود دارد. بنابراین خوردن این خوراکی ها برای سلامت مو توصیه می شود. زمانی که ریزش موها شدید باشد لازم است تا در باره علل آن با پزشک مشورت شود. البته علت این مشکل هر چه باشد تغذیه نیز می تواند در رویش مجدد موها، پیشگیری از ریزش و ایجاد ظاهری شفاف و زیبا مؤثر باشد.

 

میوه ها و سبزیجات:

یکی دیگر از ویتامین های موثر در سلامت مو ویتامین C می باشد. بنابراین خوردن خوراکی هایی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند مثل میوه ها و سبزیجات که حاوی ویتامین C می باشند به دلیل تولید کلاژن که ازمهمترین ترکیبات مو هستند بسیار موثر است. سبزیجات با برگ های سبزعلاوه بر اینکه سرشار از آنتی اکسیدان هستند مقدار بالایی نیز آهن دارند که این ماده برای تقویت و تحریک رشد موها مؤثر است. به همین دلیل توصیه می شود برگ چغندر، کلم بروکلی، کلم دکمه ای، اسفناج و انواع سبزی خوردن در برنامه روزانه مصرف گردد.

 

فیبرهای حل نشدنی

انسولین یکی از هورمون هایی است که سبب ایجاد طاسی می شود. یکی از راه های پیشگیری از ریزش مو خوردن خوراکیهایی است که در برابر انسولین مقاومت ایجاد می کند. یکی از این خوراکیها فیبرهای حل نشدنی می باشند که اساسا در غلات سبوس دار وجود دارد. علاوه بر این منبع غنی از ویتامین های گروه B از جمله اسید فولیک است که در اکسیژن رسانی به فولیکول های مو نقش دارند.

 

ویتامین A

کمبود ویتامین A عامل ریزش موهاست. این ویتامین مانع از خشکی غده های مسئول تامین رطوبت فولیکول های مو می شوند که نقش مهمی در پیشگیری از ریزش موها دارند. به علاوه، ویتامین A اکسیژن رسانی به فولیکول ها و رشد موها را تسهیل می کند و موجب تقویت موها نیز می شود. این ویتامین در جگر، تخم مرغ، سبزیجات، شیر غنی شده، روغن ماهی، آفتابگردان و زیتون وجود دارد.

آب

مقالاتت بسیاری در خصوص نقش موثر آب در درمان بیماری ها و کاهش وزن منتشر شده است. یکی دیگر از تاثیرات مثبت آب تقویت و افزایش سلامت موها و جلوگیری از ریزش مو می باشد. متخصصان توصیه می کنند روزانه ۸ لیوان آب نوشیده شود و از مصرف زیاد نوشابه های گازدار و انرژی زا پرهیز گردد.

 

روی

این ریز مغذی اساسی برای واکنش های شیمیایی آنزیم های بدن لازم است که باعث تولید انرژی و تشکیل پروتئین ها می شود. یکی از مهم ترین منابع روی گوشت است که البته منبع غنی از آهن، پروتئین، ویتامین B6 و B12 نیز محسوب می شود و به پیشگیری از ریزش موها کمک می کند. البته خوراکی های دیگری مانند کرفس، مارچوبه، انجیر، سیب زمینی و بادمجان نیز روی دارند.

 

خوراکی های سرشار از بیوتین و اسید فولیک

این دو ماده به تعادل فعالیت های متابولیک بافت هایی مانند موها، ناخن ها و پوست که مولکول هایی با تکثیر سریع دارند، کمک می کند. بیوتین از طریق مصرف خوراکی هایی مانند جگر، نان خمیر ترش، غلات، فندق، نخود، جو و موز به بدن می رسد. اسید فولیک نیز در جگر و انواع حبوبات وجود دارد.

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/good-food-in-preventing-hair-loss/

خوراکیهای موثر در پیشگیری از ریزش مو
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

با ۳ دلیل اصلی، پیر شدن پوست آشنا شوید


با ۳ دلیل اصلی، پیر شدن پوست آشنا شوید....

 

 

 

دلایل پیر شدن پوست در چیست ؟ بسیاری از مردم معتقدند که فقط در گرمای تابستان و زیر تابش نور خورشید می بایست از کرم ضد آفتاب استفاده کرد.

استفاده از کرمهای ضدآفتاب دارای SPF حتی در روزهای سرد زمستانی توسط متخصصان پوست مورد تاکید قرار گرفته است.

استفاده از این نوع کرم‌ها در بهترین حالت از چروک‌ها و پیرشدن زودرس پوست جلوگیری می‌کند، این مسئله دقیقا علت مراجعه بسیاری از زنان و مردان به متخصص پوست بوده که به دنبال آن درخواست جوان‌سازی پوست با استفاده از بوتاکس یا کشیدن پوست صورت را مطرح می‌شود؛ از سوی دیگر عدم استفاده از ضدآفتاب‌ها در بدترین حالت می‌تواند به سرطان پوست منتهی شود.

سه دلیل برای پیر شدن پوست وجود دارد، مسائل ارثی ژنتیکی یکی از آن علل هستند، پوست والدین ما نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کنند. دلایل دیگر میزان قرارگیری در معرض نور خورشید و استعمال دخانیات است.
با وجود این‌که آگاهی مردم در رابطه با استفاده از کرمهای ضدآفتاب افزایش یافته اما هنوز هم نرخ ابتلا به سرطان پوست در حال افزایش است و دامنه سن افرادی که به این نوع سرطان مبتلا می‌شوند از ۳۰ ساله‌ها تا ۹۰ ساله‌ها گسترده است.

براساس نظریات متخصصان پوست، تمام افرادی که به سرطان پوست مبتلا می‌شوند، افرادی نیستند که خودشان را در معرض نور شدید آفتاب قرار می‌دهند. میزان تحمل نور آفتاب برای افراد مختلف است و این مسئله به نوع پوست آنها ارتباط دارد. بنابراین میزان نور خورشید که به پوست فرد صدمه می‌زند یک مسئله نسبی است.

پرتو ماورای بنفش به بافت‌های پیوندی پوست صدمه رسانده، مانع تولید کلاژن می‌شود و دی ان‌ای پوست را تغییر می‌دهد. این مسئله موجب کاهش کیفیت پوست و ایجاد چروک می‌شود. جهش دی‌ان‌ای ایجاد شده توسط ماورای بنفش همچنین می‌تواند موجب ایجاد سرطان پوست شود. در این میان نباید تصور کنید که زمستان فرصتی برای فرارکردن از این رژیم برای مراقبت از پوست است.

ممکن است نور ضعیفتر باشد اما اشعه‌های ماورای بنفش همچنان وجود دارند. تمیزکردن پوست باید باهدف پاکسازی کامل بالاترین لایه سلولهای مرده پوست صورت گیرد تا پوست تازه‌تر نمایان شود. مواد شستشویصورت حاوی اسید گلیکولیک همین کارکرد را برای پوست به ارمغان می‌آورند. برخی از ما ممکن است از پوست خشک خود رنج بکشیم و سایرین پوستشان بیش از حد چربی تولید می‌کند، اما استفاده از یک مرطوب‌کننده بهصورت موقت محتویات آب و روغن پوست را تغییر می‌دهد.

اگر از پوست سخت، پوسته پوسته و ناخوشایند رنج نمی‌برید نیاز به استفاده از مرطوب‌کننده نیست. استفاده از مرطوب‌کننده غیر ضروری صدمه بلندمدتی به پوست وارد نمی‌کند اما موجب می‌شود که پوستتان حساس شده،حفره‌های پوستی را سنگین می‌کند. مهم است که حتی در روزهای زمستانی از یک کرم ضدآفتاب با SPF ۳۰ تا ۵۰ و رتبه چهار یا پنج ستاره در حمایت از پرتوهای ماورای بنفش B استفاده کنید و همچنین از یک کرم حاوی آنتی‌اکسیدان استفاده کنید.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/three-factors-of-skin-aging/

با ۳ دلیل اصلی، پیر شدن پوست آشنا شوید
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

نکات مهمی در تزریق بوتاکس


... نکات مهمی در تزریق بوتاکس ...

 

 

یکی از شایع ترین عمل زیبایی در ایران تزریق بوتاکس برای از بین بردن چین و چروک صورت می باشد. این ماده معمولا در پیشانی، دور چشم و ابرو تزریق می شود.

با افزایش سن و به مرور زمان به‌خصوص پس از ۳۰ سالگی خطوطی در ناحیه پیشانی، اطراف چشم و در ناحیه اخم ظاهر می‌شوند که در نتیجه انقباضات مکرر ماهیچه‌های صورت در این نواحی است. تزریق بوتاکس برای از بین بردن این چین و چروک ها و جوانسازی پوست می باشد.این تزریق معمولا در فواصل زمانی مختلف و در دراز مدت انجام میشود و ممکن است بین ۳ الی ۶ ماه طول بکشد.

 

بوتاکس در چه افرادی موثر است؟

معمولا بهترین پاسخ به بوتاکس را کسانی دارند که خطوط چهره در حالت اخم یا خندیدن ظاهر می‌شود ولی در حالت عادی چهره مشخص نیست. در افرادی که خطوط عمیقی دارند و در حالت استراحت نیز این خطوط قابل مشاهده است، تزریق بوتاکس به تنهایی جوابگو نیست و روش‌های دیگری از قبیل تزریق ژل نیز لازم است.

 

عوارض تزریق بوتاکس چیست؟

افتادگی پلک و گاهی دوبینی، از عوارض تزریق بوتاکس است که گاهی تا چند هفته هم ادامه می‌یابد ولی کاملا برگشت‌پذیر است. معمولا به فرد توصیه می‌شود که تا ۴ ساعت پس از تزریق دراز نکشد و از ماساژ دادن نقاط تزریق شده خودداری کند تا از انتشار ماده تزریق شده به سایر نقاط جلوگیری شود. پس از گذشت سه روز از تزریق اثرات آن شروع شده و پس از ۱۵ روز به حداکثر اثر خود می‌رسد.

 

سن مناسب برای تزریق چند سال است؟

سن مناسب تزریق ۳۰ تا ۵۰ سالگی است و از آنجایی که اثربخشی بوتاکس حدودا پس از ۴ ماه کاهش می‌یابد و خطوط چهره مجددا نمایان می‌شوند تزریق مجدد لازم است. البته وقتی برای چند مرتبه تزریق بوتاکس انجام شود، اثرات ماده باقیمانده آن تقویت شده و می‌توان فواصل تزریق را افزایش داد. تزریق بوتاکس بدون بی‌حسی صورت می‌گیرد و با علایم درد و گاهی گزگز در محل تزریق همراه است و معمولا بعد از تزریق، تورم خفیفی صورت می‌گیرد که گاهی تا چند ساعت ادامه می‌یابد ولی این مساله نگران‌کننده نیست.

 

موارد ممنوعیت تزریق بوتاکس

موارد ممنوعیت استفاده از بوتاکس شامل دوران بارداری و شیردهی، ابتلا به برخی بیماری‌های درگیرکننده عصب عضله مانند میاستنی گراویس، مصرف برخی داروهای تاثیرگذار در محور عصب عضله است. در افرادی که دارای انتظارات غیرواقعی از تزریق هستند یا مبتلا به اختلالات روانپزشکی هستند نیز تزریق بوتاکس ممنوع است.

 

متاسفانه امروزه تزریق بوتاکس توسط افراد غیرمتخصص و حتی آرایشگران به صورت گسترده صورت می‌گیرد که به دلیل ناآگاهی این افراد از آناتومی عضلات صورت می‌تواند مشکلات عدیده‌ای برای فرد ایجاد کند. همچنین بوتاکس‌های مورد استفاده این افراد در بسیاری از موارد ساخت چین بوده که با قیمت بسیار نازل عرضه می‌شود ولی به دلیل وجود میزان بالای توکسین یا سم موجود در آن می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

 

 

منبع:

http://tebroom.com/disease-and-treatment/skin-and-hair/important-tip-in-botox/

نکات مهمی در تزریق بوتاکس
انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵

منمون از بازدید شما از سایت سی شاپ

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما